13 kwietnia 2019

Na rynku można spotkać różne rodzaje oliwy z oliwek. Oprócz smaków i aromatów różnią się przede wszystkim jakością. Proces produkcji oliwy to droga od oliwki do złocistej oliwy zamkniętej w butelce.
Jego tajniki poznali nasi uczniowie podczas wizyty w Muzeum Nauki w Jaén.
Oczywiście nie zabrakło czasu również na relaks.

 

 

 

Praktyki zawodowe w Hiszpanii.

Rekrutacja

Dyrekcja 

Strona główna

Kontakt

O Szkole 

Patron Szkoły

Strona główna

Deklaracja dostępności

Polityka prywatności

RODO

DANE SZKOŁY:

Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego

im. Jadwigi Dziubińskiej w Starym Brześciu 

87-880 Brześć Kujawski

tel/fax  (054) 252 12 25, tel. kom. +48 516 069 080

e-mail:  starybrzesc@interia.pl, kontakt@starybrzesc.pl

NIP: 888 10 41 864

NASZA SZKOŁA W SIECI:

© 2018-2024 Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Jadwigi Dziubińskiej. Wszystkie prawa zastrzeżone.