Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Starym Brześciu 

Galeria zdjęć

Strona główna

Patron Szkoły

Aktualności

O Szkole 

Kontakt

Informacja o zasadach przetwarzania danych osobowych

Podstawa Prawna:

ROZPORZĄDZENIE PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) 2016/679z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związkuz przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE(ogólne rozporządzenie o ochronie danych – RODO)

 

  • Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Jadwigi Dziubińskiej ul. Stary Brześć 14, 87-880 Brześć Kujawski gromadzi i przetwarza dane osobowe na podstawie i w granicach przepisów prawa, w szczególności prawa oświatowego i kodeksu pracy w celu realizacji zdań statutowych.

  • Administratorem Danych Osobowych jest Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Jadwigi Dziubińskiej.

  • Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Jadwigi Dziubińskiej  co do zasady nie udostępnia danych osobowych innym odbiorcom, poza ustawowo uprawnionym lub właściwym do rozpatrzenia wnoszonych spraw. Szkoła nie udostępnia danych osobowych do państw trzecich.

  • Każdej osobie, w zakresie wynikającym z przepisów prawa, przysługuje prawo dostępu do swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, a także prawo cofnięcia udzielonej zgody w dowolnym momencie.

  • Dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny dla realizacji spraw, a po tym okresie dla celów i przez czas oraz w zakresie wymaganym przez przepisy prawa.

  • Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Jadwigi Dziubińskiej nie gromadzi i nie przetwarza danych osobowych w celach marketingowych oraz zautomatyzowanego przetwarzania w celu profilowania osób.

  • W przypadku wątpliwości związanych z przetwarzaniem danych osobowych, każda osoba może zwrócić się do Administratora z prośbą o udzielenie informacji. Niezależnie, każdemu przysługuje prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

 

Punkt informacyjny dotyczący danych osobowych znajduje się w siedzibie Zespółu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Jadwigi Dziubińskiej ul. Stary Brześć 14, 87-880 Brześć Kujawski 

Pliki do pobrania

NASZA SZKOŁA W SIECI

© 2018 Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Jadwigi Dziubińskiej. Wszystkie prawa zastrzeżona.

DANE SZKOŁY

 

Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. Jadwigi Dziubińskiej w Starym Brześciu 

87-880 Brześć Kujawski

tel/fax  (054) 252 12 25

e-mail:  starybrzesc@interia.pl

NIP: 888 10 41 864

RODO

Polityka prywatności